Skriv dig hel

Intuitiv skrivning i et online fælleskab

Skriv dig hel – hvad er det?

Skriv dig hel er intuitiv skrivning i et online fælleskab. 

Hver onsdag i 5 uger mødes vi online via Zoom. Her guider jeg en meditation, og vi skriver intuitive tekster. 

Vi skriver individuelt, men i det fælles online skriverum.

Som en vigtig del af at deltage i skrivegruppen, bliver du inviteret til at dele dine tekster i vores lukkede Facebookgruppe. Jeg læser alle tekster og kommenterer kærligt og støttende.

Ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev får du en prøve på en meditation og to skriveøvelser for 0 kr.

Hvad er intuitiv skrivning?

At skrive intuitivt betyder ganske kort, at man bruger sin medfødte intuition i den kreative skriveproces. Det betyder, at man lægger den logiske planlægning af en tekst på hylden for en stund, mens man skriver, og at man i stedet forsøger at lade ord og sætninger komme, som de selv vil. 

I processen overraskes man ganske ofte, når man møder ukendte krinkelkroge af sin egen dybere bevidsthed. Min erfaring er, at man gennem skriveøvelserne har mulighed for at udforske sig selv på en måde, der føles befriende. Derfor har kurset fået navnet Skriv dig hel.

Kurset er ikke terapi, og jeg er ikke terapeut – men skriveøvelserne har helt sikkert potentiale til, at man vil kunne møde en form for selvudvikling i processen, hvis det er den vej, man ønsker at gå. Ordet er jo frit.

Er det et forfatterkursus?

Skriv dig hel er ikke et produktorienteret kursus, men et kursus, hvor vi fokuserer på selve skriveprocessen. Det betyder ikke, at det er forbudt at have forfatterdrømme, og du må også gerne ønske at skabe produkter med din skrivning. Men når vi skriver sammen, lægger vi alle de produktorienterede tanker væk en stund og bevæger os helhjertet ind i processen. Når vi gør det, begynder vi nemlig at lege med ordene på en ny måde. Man skal helst vove at skrive dårligt, før man kan skrive godt. Og giver man ikke slip på kontrollen, kan der være en risiko for, at ens tekster forstener lidt.

Man kan altså være med til kurset Skriv dig hel på lige det skriveniveau, man har. Så længe man har lysten til at skrive og intentionen om at åbne sindet for nye impulser. Min bestræbelse er, at det ugentlige skrivemøde og de efterfølgende delinger i den lukkede Facebookgruppe skal føles som selvforkælelse.

Hvad er meditation?

Når vi mødes online, bruger vi meditation som et redskab. Meditation er en tilstand af afslappet og indadvendt fokus. En guidet meditation er en meditation, hvor man lader sig lede af en andens stemme og ord. Ordene, jeg bruger, har altid den hensigt at få den mediterende lytter til at slappe af og føle sig tryg. 

Kunne jeg ikke bare selv? – Hvad gør fælleskabet?

Man kan sagtens meditere og skrive intuitivt selv, men når man mødes i et fælleskab, opstår der ofte noget andet, som kan være medvirkende til, at man kommer nye steder hen i sin skriveproces. Deling er heling, siger visse. Jeg tror, de har ret. Min erfaring siger mig i hvert fald, at skrivefælleskaber kan være ganske magiske.

Får jeg lektier for?

Skriveoplæggene er ikke opgaver, og man skal ikke gøre noget bestemt. Faktisk kan man ikke rigtig gøre noget forkert, når man skriver. Mine skriveoplæg må bruges, som det falder mest naturligt, og de vil søge at stimulere fantasien, sprænge rammerne for det, der måske hæmmer, udfordre tanker om, hvad man kan og ikke kan. Oplæggene vil rette sig mod skønlitterære tekster, men i princippet kan de bruges som opvarmning for alle slags tekster, hvis man selv er klar til at arbejde videre.

Hvorfor skal jeg melde mig til nyhedsbrevet?

Hvis du melder dig til mit nyhedsbrev, kan vi nemmere finde hinanden. Og for at gøre det lettere for dig at afgøre, om mit kursus er noget for dig, får du ved tilmeldingen en video med en meditation og to skriveøvelser. Ved at lytte til meditationen og afprøve de to skriveøvelser, får du en fornemmelse for, om du har lyst til at være med i det 5-ugers forløb.

Ved at melde dig til mit nyhedsbrev får du

Meditation, freebie

Hvad koster det? – Og hvornår foregår det?

Melder du dig til at deltage i den online skrivegruppe, Skriv dig hel, skal vi mødes via Zoom 5 onsdage fra 20.00-21.15

Du vil få tilsendt et Zoom-link og instrukser pr. mail. Derfor er det smart, hvis du skriver dig på mit nyhedsbrev, så jeg kan sende dig materiale og besked, og samtidig overholde gdpr-lovgivningen.

Vi mødes følgende onsdage:

19. maj

26. maj

2. juni

9. juni

16. junil

SÆRLIG FORÅRSPRIS:

400 kr inkl. moms 

Der er kun 15 pladser, så vent ikke for længe med din tilmelding.

Andre siger

Ordstrejf v. Karoline Hedegaard Brander, www.karolinehedegaardbrander.dk, e-mail: karoline@ordstrejf.dk